Söker du ett företag som erbjuder ett brett sortiment av gravsmyckning? Att dekorera graven och gravstenen har blivit vanligt. En gravsmyckning kan vara allt från den klassiska vita marmorduvan till ett keramikhjärta eller en bronskatt.I vårt sortiment finner du våra mest omtyckta och efterfrågade gravsmyckningar. Vi erbjuder även tjänster där vi monterar dekorationer eller blomlister/blomlådor på gravplatser.

Utvalda dekorationer 

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av dekorationer som figurer, fåglar, blomlister och planteringslådor som utsmyckning till gravar eller gravstenar. Har du unika önskemål om dekorationer så tar vi fram förslag som kan passa dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en utformning på en gravsmyckning som
känns helt rätt för er.

Planteringslådor och blomsterlister

I vår tillverkning skapar vi blomsterlister till gravplatser. Blomlisterna tillverkas av samma granit som gravstenen och utförs antingen blästrade eller med en polerad översida. Listerna förhindrar att gräs växer in i gravens blomland. Med rätt planteringslåda och blomlister håller du jorden på plats. Emmaboda

Gravvårdsindustri

Vi är ditt stenhuggeri i Emmaboda som är specialiserade på gravvårdar. Både på att framställa nya gravstenar samt att renovera befintliga stenar. Att bearbeta sten är ett hantverk som kräver en stor noggrannhet och en känsla för form. Med våra moderna maskiner underlättas vårt handarbete som fortfarande är vårt viktigaste redskap.

Kontakta oss

Vi hjälper er att finna en gravvård med gravsmyckning som blir ett vackert minne. Hittar du inte det du söker, prata med oss så hjälper vi dig. Varmt välkommen att kontakta oss för närmare information om gravvårdar samt gravsmyckning. 

gravsmyckning emmaboda

Emmaboda Gravvårdsindustri

Har du frågor kring gravsmyckning?
Vi svarar gärna på dina frågor:

Telefon: 0471–101 49
Mobil: 073–042 62 01
E-mail: info@emmabodagravvard.se

Våra utsmyckningar